ReCardio мнения. Цена в аптеките

ReCardio мнения. Цена в аптеките
4 (80%) 3 votes

Сърдечните проблеми са сред най-често срещаните. Доскоро се смяташе, че проявите на хипертония и други аномалии в нормалното функциониране на сърдечния мускул могат да възникнат само в зряла възраст.

Но съвременната медицинска статистика показва значително по-рано появяване на първите симптоми на заболявания, свързани със сърдечната система, което е следствие от въздействието на неспокойния начин на живот, както и увеличаване на броя на стресовите ситуации, които могат да доведат до значителен стрес върху сърцето. Употребата на капсули РеКардио, които са качествен продукт против хипертония, ще Ви помогне да се справите със съществуващите проблеми и да се освободите от безпокойствата завинаги.

Какво представлява ReCardio

РеКардио от хипертония е биологично активна добавка, която се използва за нормализиране на кръвното налягане. Състои се от природни вещества, които повлияват повишеното кръвно налягане и го намаляват по естествен начин. Този ефект се постига чрез нормализиране на кръвообращението. Като се започне от това, действието му се основава на задържане на основната причина за развитието на хипертония.
Kупи ReCardio с 50% отстъпка*на официалния сайт

Как работи РеКардио?

Високото качество на продукта и неговата ефективност се основават на комплексните ефекти на всички компоненти, което прави възможно постигането на гарантирания желан резултат при използването на капсули ReCardio от хипертония. Този продукт има удължаващ ефект и действа в следните няколко фази:

 • 1 седмица. Започва да действа веднага след първата доза. В рамките на 6 часа пациентът нормализира кръвното си налягане. В течение на първата седмица честотата на атаките и интензивността им намаляват.
 • 2 седмици. Атаки практически не се наблюдават. Мигрената и замайването изчезват. Сънят се подобрява, нервността и раздразнителността намаляват.
 • 3 седмици. Симптомите на хипертония изчезват, налягането е нормално. Общото състояние се подобрява, физическата активност се увеличава.
 • 4 седмици. Възстановяването на сърдечно-съдовата система продължава. Има процес на определяне на терапевтичния ефект.

Основният положителен ефект на този продукт е, че потиска симптомите на хипертония не само временно, но има пряк ефект върху причините за заболяването, което води до подобряване на качеството на живот и здравето на пациента.

Състав и съставки на ReCardio

Продуктът съдържа следните съставки, които го правят много ефективен:

 • Розов златовръх. Засича, свързва и премахва “лошия холестерол” от тялото, предотвратява развитието на атеросклероза и намалява риска от удари и инфаркти.
 • Гинко билоба. Коригира сърдечната честота, помага за намаляване на кръвното налягане и възстановява силата на тялото.
 • Шипка. Природен компонент, който отпуска съдовите стени, понижава нивото на “лошия холестерол” в тялото, активира метаболитния процес.
 • Глог. Подобрява кръвообращението в организма, поддържа състоянието на кръвоносните съдове и ритъма на сърцето.
 • Лизин. Повлиява симпатиковата нервна система, елиминира спазмите на кръвоносните съдове и намалява риска от рязко повишаване на кръвното налягане.
 • Витамин В6. Намалява кръвното налягане в тъканите и системите на тялото, отстранява излишните течности от него.
 • Kупи ReCardio с 50% отстъпка*на официалния сайт

Инструкции за употреба на РеКардио

Използването на продукта е лесно и не изисква определени медицински познания. Инструкциите за употреба са отпечатани върху опаковката, съдържаща 20 капсули. Капсулите се вземат в съответствие със следната схема:

 • Извадете една капсула от опаковката;
 • Поставете я под езика си;
 • Изчакайте до пълното ѝ разтваряне;
 • След това просто трябва да изчакате няколко минути и да вземете една капсула с достатъчно вода.

Необходимо е този продукт да се взима два пъти през деня, сутрин и вечер.

Как да закупя ReCardio в България?

Този продукт се разпространява само чрез официалния уебсайт на производителя, което е гаранция, че ще получите качествен и естествен продукт. Към момента има ограничена партида, така че трябва да побързате, за да отстраните трайно сърдечните проблеми.

Поръчването на продукта не е трудно. Необходимо е да предоставите данните си – име и адрес за по-нататъшна комуникация на служител от компанията с Вас, с когото се изисква да уточните подробностите по поръчката. Продуктът ще бъде изпратен по куриер и ще пристигне след 5-7 работни дни. Продуктът се предлага с отстъпка от 50%.

Цена на РеКардио в аптеките

Цената на този продукт на официалния уебсайт е 69 лева, което представлява 50% отстъпка от предишната му цена – 138 лева. Таксата за доставка е включена в цената, а плащането се извършва при доставка. Имате 30 дни гаранция за връщане на парите, ако продуктът не отговори на очакванията Ви или получите фалшив продукт.

Мнения за ReCardio Отзиви

Анна Сергеевна, 56 години

Купих този продукт от уебсайта, харесах описанието и факта, че има естествен състав. Когато разбрах кой е производителят, веднага реших да го взема. Доволна съм още след първия месец на прием. Винаги съм се доверявала на лечебните растения – знам, че те помагат, без да навреждат на тялото.

Мария Николаевна, 57 години

Хипертонията започна да бъде мъчителна през последните 2-3 години, кръвното ми се вдигаше почти всеки ден. В резултат на това – пълна загуба на ефективност и невъзможност за нормален живот! Започнах да разпитвам приятелите си, да чета по форуми. Намерих много добри отзиви за този продукт. Консултирах се с лекар, каза, че няма претенции към активните компоненти. Направих един курс и кръвното ми спря да се покачва. Захарта ми се нормализира, както и нивата на “лошия холестерол”!

Заключение за ReCardio от хипертония

Има много опасни заболявания, които са трудни за лечение. Едно от тях е хипертонията. Тя се появява по много причини и често е трудно да бъдат определени. Важно е да запомните, че справянето със симптомите не облекчава самата болест. Липсата на подходящо лечение може само да влоши състоянието на пациента. Ето защо е най-важно да се борим срещу причините чрез приемане на естествени продукти.
Kупи ReCardio с 50% отстъпка*на официалния сайт

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *